Bellerín ryktas till Barça – Arsenal kollar på ersättare

Det har minst sagt varit stormigt i Barcelona de senaste månaderna. I januari är det val av ny ordförande och som det ser ut nu verkar Joan Laporta ta platsen.

Om så blir fallet kan vi ha en återkomst att vänta. Laporta är intresserad av att köpa Hector Bellerín, uppger Mirror. Arsenals försvarare spelade i Barcelona under sina ungdomsår, mellan 2003 och 2011.

Arsenals tränare Mikel Arteta verkar dock inte vara så sugen på att släppa spanjoren. Men klubben har ändå börjat spana på en ersättare. Enligt Mirror håller de koll på Tariq Lamptey, 20, som för närvarande spelar för Brighton. Han är en av de mest eftertraktade unga spelarna i Premier League just nu, och även Bayern Munchen och Manchester City ska vara intresserade.

Som alltid med dessa spekulativa karuseller får vi tålmodigt vänta och se hur det hela slutar. Spännande, spännande.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier