Tuchel officiellt sparkad – Pochettino uppges klar

Thomas Tuchel har nu officiellt fått sparken från Paris Saint-Germain.

– Jag vill tacka Thomas Tuchel och hans personal för allt de har bidragit till klubben. Han har lagt mycket energi och passion i jobbet och vi kommer naturligtvis ihåg de goda stunder vi delade tillsammans. Jag önskar honom all lycka till i framtiden, säger klubbchefen, säger klubbchefen  Nasser Al-Khelaïfi.

48-årige argentinaren Mauricio Pochettino som var i Tottenham fram till 2019 förväntas att presenteras som ny tränare inom 24 timmar enligt trovärdiga Get French Football News.

47-åriga tysken Thomas Tuchel kom till PSG 2018 och har bland annat varit med och tagit klubben till segrar i Ligue 1 2019 och 2020, samt var med och tog klubben till sin första Champions League-final den 23 augusti då det blev förlust med 1–0 mot Bayern München.

Le Parisien skriver att Thomas Tuchel får 70-80 miljoner svenska kronor för att bryta avtalet i förtid.

Taggar Ligue 1PSG
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier