Bråtveit lämnar Djurgården

Det har ryktats om det en tid. Nu bekräftar Djurgården att målvakten PK Bråtveit lånas ut till holländska FC Groningen.

– Det här känns väldigt bra och blir en riktig stor möjlighet för mig. Nu gäller det att träna på riktigt hårt och bidra så får vi hoppas att det kan komma möjligheter framåt för mig i laget, säger keepern till Djurgårdens hemsida.

Lånet gäller till 1 juli 2021. Groningen har även en köpoption.

– Vi har haft en dialog med PK och han kom ju hit från Norge för att spela fotboll så den här chansen blir bra för alla parter. Vi har hittat en bra lösning med Groningen och PK får visa upp sig på den europeiska marknaden med ett långsiktigt tänk, säger sportchef Bosse Andersson.

Taggar Djurgården
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier