Polsk klubb visar intresse för Vecchia

Stefano Vecchia har länge dragits med stora skadebekymmer. Men den gånga säsongen höll han sig frisk och kunde visa upp sig från sin bästa sida för Sirius. Och med en sådan säsong kommer också ryktena om vart han tar vägen härnäst.

Franska Toulouse ska ha tagit fram ett kontraktsförslag för 25-åringen. Enligt Interio Sport ska också den polska storklubben Lech Poznan vara intresserade.

I Lech spelar den förre djurgårdaren Jesper Karlström, som flyttade dit efter att den allsvenska säsongen avslutades.

Vecchia gjorde tolv mål i allsvenskan 2020.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier