Engelsk storklubb visar intresse för Sergio Ramos

Sergio Ramos, 34, har ännu inte förhandlat om ett förlängt kontrakt med Real Madrid. Med ett halvår kvar på det nuvarande kontraktet kan han officiellt börja förhandla med andra klubbar.

Utvecklingen följs noggrant av Manchester City, uppger ESPN. Pep Guardiola är intresserad av mittbacken, ifall en förlängning inte kommer på plats. Det är i så fall aktuellt att plocka in 34-åringen som bosman.

Dock har Ramos, enligt ESPN, gjort klart att han helst vill förlänga med den spanska storklubben. Det ska vara coronapandemin som har dragit ut på kontraktsförhandlingarna, som i så fall kommer gälla för ytterligare två säsonger.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier