Olivia Welin ansluter till FC Rosengård

Direkt när den allsvenska säsongen var avslutad började FC Rosengård stärka upp för nästa säsong.

Bland annat har Olivia Schough anslutit från Djurgården och Emma Berglund från Göteborg FC.

Nu stärker de upp ytterligare inför 2021:s säsong. Olivia Welin, 24, är klar för klubben. Hon kommer närmast från Kristianstads DFF, som slutade trea i allsvenskan 2020.

– Det är väldigt roligt att Olivia skrivit på för oss och det ska bli spännande att se vad hon kan åstadkomma. Hon är en fantastisk spelare men har haft en del otur med skador. Får Olivia vara hel och frisk 2021 kommer hon tillföra väldigt mycket till oss i Rosengård, säger sportchef Therese Sjögran till klubbens hemsida.

– Det är otroligt kul och spännande att komma till FC Rosengård. En klubb med en proffsighet och en mentalitet som känns helt rätt för mig. Jag är extremt fotbollssugen och ser fram emot att ta kliv tillsammans med FCR!, säger Welin själv.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier