Andersson kan lämna allsvenskan för norsk storklubb

Adam Andersson kan lämna BK Häcken för den norska storklubben Rosenborg BK.

Försvararens kontrakt har gått ut och enligt sportchefen Martin Ericsson är det troligt att parterna går skilda vägar.

– Det är nog en liten sannolikhet att han blir kvar hos oss. I alla fall som det ser ut just nu, säger Martin Ericsson till GP.

Den 24-årige spelaren nekar inte att han undersöker möjligheterna med norska Rosenborg, men säger också att det är möjligt att han stannar kvar i Häcken.

– Det är en av de största klubbarna i Norden. Det är en väldigt fin klubb med en fin historia och hela den biten. Men jag är inte så stressad. Jag har spelat på utgående (kontrakt) hela det här året och väntat ganska länge. Jag får hålla mig och se till att nästa steg blir så bra det kan bli, oavsett vad det blir. Även om det blir en fortsättning i Häcken, säger Andersson till Fotbollskanalen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier