Uppgifter: Ulvestad nära kinesisk klubb

Fredrik Ulvestad valde efter säsongen att inte förlänga kontraktet med Djurgården. Sedan dess har det uppvisats intresse från flera håll, bland annat från turkiska och franska klubbar. Men det verkar inte bli där han hamnar.

Enligt uppgifter till Expressen är norrmannen väldigt nära att skriva kontrakt med den kinesiska klubben Qingdao Huanghai FC, som spelar i högstaligan.

Det enda som återstår för att affären ska bli klar är läkarundersökningen. Så länge allt ser bra ut där kommer det skrivas ett tvåårskontrakt, som är värt totalt 30 miljoner kronor netto. Kontraktet har också en option om att förlänga ett år, enligt tidningen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier