Witrys övergång till Utrecht spricker

Djurgårdens offensiva ytterback Aslak Fonn Witry har ryktats lämna klubben nu i januari.

Norska VG har skrivit om intresse från nederländska Utrecht. Men dit kommer inte 24-åringen att gå.

För Expressen berättar sportchef Bosse Andersson att så inte blir fallet. Orsaken är att ytterbacken Hidde Ter Avest är klar för Utrecht. Han kommer närmast från Udinese.

– Det har varit spekulation och vi har haft konkreta diskussioner om hans framtid. Nu ser det inte ut som att det blir Utrecht för de har värvat en högerback igår. Men vi har en god dialog, jag och Aslak, att om det är någonting som är bra för han och bra för oss så sätter vi oss ned och diskuterar det, säger han till tidningen.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier