Uppgifter: Matti Demegård blir assisterande i GFC

Tidigare i veckan lämnade tränare Jörgen Ericson Kopparbergs/Göteborg FC, mitt i all tumult som varit kring klubben de senaste veckorna. Nu kan ersättaren vara klar.

GP uppger att Matti Demegård kommer gå in i ledarstaben. Mats Gren och Ericson har delat på huvudtränaransvaret, men Demegård kommer istället gå in som assisterande till Gren, som då blir ensam huvudtränare.

Demegård har tidigare varit assisterande till Pia Sundhage när hon ledde svenska landslaget, bland annat under OS 2016 när damerna tog silver.

Taggar Pia Sundhage
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier