Özil lämnar Arsenal för turkisk storklubb

Sprickan mellan Mesut Özil, 32, och Arsenal är minst sagt infekterad – för att inte säga ett öppet sår. Den tyska mittfältaren är så utfryst av Mikel Arteta att han inte ens finns med i Premier League-truppen.

Efter alla rykten verkar det nu som Özil faktiskt kommer att lämna Arsenal efter sina dryga sju år i klubben. Enligt The Athletic är den tyska mittfältaren klar för den turkiska storklubben Fenerbahce. Redan nu under helgen ska 32-åringen åka till Turkiet och skriva på papperna.

Özils kontrakt med den brittiska klubben sträcker sig till och med juni, men enligt The Athletic kan mittfältaren komma att lämna tidigare än så – som free agent.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier