Floppade i AIK – på väg till turkiska andraligan

Kolbeinn Sigthorsson togs emot som en frälsare när han anslöt till AIK 2019. Anfallaren kom från franska Nantes, och hade även representerat klubbar som Galatasaray, Ajax och AZ Alkmaar. Efter förra säsongen lämnade dock Sigthorsson klubben efter tre mål på 35 allsvenska matcher. Under fjolåret mäktade han inte med ett enda mål på 18 framträdande.

Nu är anfallaren på väg att hitta en ny klubb, enligt isländska 433.it, som Fotbollskanalen hänvisar till. Det ska röra sig om flera klubbar i den turkiska andraligan som visat intresse. Kanske kan Sigthorsson få fart på karriären på sydligare breddgrader?

Anfallsesset har gjort 26 mål på 60 landskamper för Island. Det mest minnesvärda mot England i EM 2016, då Sigthorssons såg till att skicka hem stormakten redan i åttondelsfinalen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier