Alexander Isaks kompis på väg tillbaka

Alexander Isak och Martin Ödegaard bildade en fruktad duo för Real Sociedad under fjolsäsongen. Ödegaards lånades in över två år från Real Madrid – men återkallades till huvudstadsklubben redan i somras efter sina fina insatser.

Väl tillbaka i Real Madrid har det norska stjärnskottet mest fått nöta bänk. Därför ska en återkomst till Real Sociedad vara aktuell, enligt spanska Marca.

Det ska röra sig om ett lån över den resterande delen av säsongen för Ödegaard, som varit tydlig med att han söker speltid. Tränare Zinedine Zidane har försäkrat talangen om att chanserna kommer, men dessa har lyst med sin frånvaro.

Även Ajax jagar mittfältaren, men ett lån till Real Sociedad ska vara Ödegaards ”föredragna lösning”. Arsenal uppges också vara med i kampen om framtidslöftet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier