Uppgifter: Roddar lämnar GFC

Julia Roddar, 26, lämnar Kopparberg/Göteborg och flyttar till andra sidan Alanten. Enligt Göteborgs-Posten är mittfältaren klar för Washington Spirit.

Roddar bekräftar dock inte flytten men avslöjar att hennes nästa klubb inte har adress i Sverige.

– När jag fick den här möjligheten så kände jag att jag ville testa att inte spela i Sverige utan utomlands. Det känns kul att få testa vingarna på annat håll. Det har varit en fantastisk tid och jag har utvecklats mycket som spelare och som person så jag känner mig redo, säger hon till GP.

Roddar gjorde tre mål i fjol när GFC tog sitt första SM-guld någonsin.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier