Uppgift: Real Madrid och Arsenal överens

Martin Ödegaard, 22, är på väg till England.

Enligt transferoraklet Fabrizio Romano har Real Madrid och Arsenal kommit överens om ett lån.

Det ska röra sig om en utlåning säsongen ut, där Arsenal står för lönen. Ingen köpoption i nuläget, det får diskuteras efter säsongen.

Norsken har efterfrågat mer speltid och uppges ha varit inställd på att återvända till Real Sociedad, som han tidigare har varit utlånad till. Men enligt Romano har Arsenal-tränaren Mikel Arteta lyckats övertyga honom att flytta till London istället.

Läkarundersökningen är bokad och Ödegaard ska ha tackat nej till både Real Sociedad och Ajax.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier