Stjärnan klar för ny klubb – går till Grekland

Shinji Kagawa spåddes en lysande framtid när han slog igenom i Borussia Dortmund. Den finurlige japanen handplockades då till Sir Alex Fergusons Manchester United. Där lyckades Kagawa inte leva upp till sin potential, och återvände till Dortmund två säsonger senare.

Den offensive mittfältaren har inte kommit till sin rätt sedan dess. Nu får han dock en ny chans i PAOK. Under tisdagen presenterades han av den grekiska klubben efter att ha anslutit som bosman.

På en presentationsbild syns Kagawa hålla upp en PAOK-tröja med nummer 23 och sitt namn på ryggen. Namnet är skrivet i japanska bokstäver i en tydlig, och lite billig, PR-kupp från den grekiska klubben för att vinna pluspoäng på den lukrativa asiatiska marknaden.

Kagawa spelade senast i Real Zaragoza i den spanska andraligan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier