Anfallaren kan lämna allsvenskan – efter en säsong

Alexander Söderlund kom in som en frisk fläkt i allsvenskan under förra säsongen. Norrmannen med det bakåtslickade håret värvades in till BK Häcken för att hjälpa laget till europaspel.

Inför denna säsong har laget från Hisingen värvat hem Alexander Jeremejeff, och Söderlund lär därmed trilla tillbaka ett steg i anfallshierakin. Därför ser han nu att röra på sig redan efter en säsong.

Enligt norska Haugesunds Avis reser anfallaren till Turkiet under torsdagen. Där ska han förhandla med Denizlispor, som även rekryterat Söderlunds lagkamrat, Ahmed Yasin. Detta är uppgifter som även GP har fått till sig.

Söderlund prickade in åtta mål på 23 allsvenska framträdanden i klubben. Innan har han representerat klubbar som Rosenborg och St. Etienne.

Därmed kan vi ha sett det sista av den frispråkige norrmannen i allsvenskan.

Från klockan 12:00 kan du chatta med Sportbladets sillyexpert Makoto Asahara. Ställ dina frågor redan nu här

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier