Bekräftat: Norrköping och Linus Hallenius går skilda vägar

Sportbladet kunde avslöja det redan igår. Nu är det klart. Linus Hallenius bryter sitt kontrakt med IFK Norrköping.

”Det har varit ett tufft beslut att bryta kontraktet. Jag kom till Norrköping och skulle ge familjen alla förutsättningar att trivas. Vi hittade inte rätt, och det började kännas jobbigt både privat och sportsligt i höstas”, säger Hallenius till Norrköpings hemsida.

Hallenius anslöt till Norrköping i somras efter ett utlandsäventyr på Cypern. Under sin tid i klubben fick han dra på sig matchtröjan vid åtta inhopp. På dessa matcher blev det inga mål.

”Familjen har flyttat runt för min skull i 13 års tid och jag har två små pojkar och en tredje på gång. Om jag inte känner att fotbollen känns 100% rätt, när det är den som styr våra liv, känns det inte rätt. IFK Norrköping är en väldigt stor klubb med en fin tradition och många supportrar – om jag inte är här 100% i hjärtat och mentalt känns det inte rättvist mot klubben”, säger Hallenius vidare.

Ryktena pekar nu mot att Hallenius vänder hem till GIF Sundsvall i superettan. I klubben har anfallaren redan gjort två sejourer.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier