Talangen återvänder – går från BK Häcken till IFK Göteborg

Kevin Yakob är klar för IFK Göteborg. Detta presenterades under fredagen.

– Kevin har verkligen visat oss hur mycket han brinner för att bli en Blåvittspelare. Han har imponerat både med sin inställning och sina kvaliteter på planen. Det är extra roligt att vi knyter till oss och välkomnar tillbaka en av våra tidigare akademispelare, säger sportchef Pontus Farnerud till Blåvitts hemsida.

Yakob lämnade nyligen stadsrivalen BK Häcken, och ansluter som bosman. 20-åringen återvänder därmed till klubben han fostrades i.

– Att bli en del av Blåvitt igen känns helt fantastiskt, säger Yakob.

Talangen har provspelat med IFK under de senaste veckorna, och skriver nu på ett tvåårskontrakt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier