Lämnar allsvenskan – klar för Serie A-klubb

Erion Sadiku lämnar allsvenska Varberg för Serie A-klubben Genoa. Det står klart under måndagen.

Den 19-åringe mittfältaren representerar Kosovo på ungdomslandslagsnivå, och gjorde 24 allsvenska matcher förra säsongen. På dessa svarade Sadiku för två mål.

Då Sadiku är tänkt att representera Genoas U19-lag har värvningen inte presenterats på klubbens hemsida. Däremot är övergången registrerad hos det italienska fotbollsförbundet, enligt bland annat buoncalciotutti.it.

Från klockan 19.00 blir det live-tv på sportbladet.se med Erik Niva, Kalle Karlsson, Frida Fagerlund, Makoto Asahara, Patrik Syk, Linn Nordström, Anna Rydén och ett flertal gäster och experter under aftonen.

Från 15.00 drar vi i gång chatten, där du kan ställa dina frågor redan nu.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier