Talangen förlänger med Kalmar FF

Isak Jansson förlänger sitt kontrakt med Kalmar FF – som annars hade löpt ut i sommar. Hur långt talangens nya kontrakt sträcker sig framkommer inte.

Förra säsongen gjorde 19-åringen fyra assist på 29 matcher – och Isak Jansson har lovordats av den nygamle tränaren Henrik Rydström.

– Det här är en väldigt bra miljö för mig att utvecklas i som fotbollsspelare. Vi har en bra grupp med både spelare och ledare. Jag ser verkligen fram emot de här kommande säsongerna med Kalmar FF och tror att vi kan göra det riktigt bra tillsammans, säger Isak Jansson till klubbens hemsida.

Isak Jansson har representerat flera svenska ungdomslandslag.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier