Tack för det här januarifönstret!

Samtidigt som vi sitter och väntar in en bekräftad Everton-flytt för Joshua King och det där Southamptonlånet av Takumi Minamino (ja, det var där vi hamnade till slut) så kan vi väl konstatera att transferfönstret nu alltså stängt för denna gång.

Liverpool fick inte bara en utan två mittbackar i form av både Ben Davies (Prestonmittbacken och inte Tottenhamvänsterbacken) samt Özan Kabak. Arsenal lyckades skeppa Ainsley Maitland Niles till West Bromwich, Shkodran Mustafi till Schalke 04 och Joe Willock till Newcastle. Och vet ni vad? Valencia värvade tre spelare (Cutrone, Ferro och Oliva)!

Det, och lite annat smått och gott, var det vi fick under deadline day detta januarifönster.

Med det sagt så är det bara att sätta punkt för denna sillymånad.
Tack och på återhörande lagom till sommaren igen!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier