Isak om framtiden: ”Planen att stanna”

Han kopplas ihop med storklubbar som FC Barcelona och Manchester City. Samtidigt har Alexander Isaks förra klubb Borussia Dortmund rätt att köpa tillbaka honom för 300 miljoner kronor.

Nu berättar svensken själv hur han ser på sin framtid.

Real Sociedad-fansen kan vara lugna. Jag är det (lugn). Målet är att avsluta säsongen på bästa sätt, vi har en match kvar och som jag har sagt tidigare trivs jag väldigt bra här. Ingen vet vad som händer i framtiden, varken ni eller jag, men jag tar det hela med ro, säger han i en intervju med Dario Vasco.

På frågan om han kommer återvända till Real Sociedad nästa säsong svarar 21-åringen:

– Absolut. Jag har kontrakt med klubben och det är planen.

Enligt uppgift måste alla klubbar förutom Dortmund betala motsvarade 700 miljoner kronor för att lösa ut svensken från hans utköpsklausul.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier