Manchester City ute efter Sergio Ramos

Säsongen 2020/21 blev inte vad Sergio Ramos hade hoppats på.

Den meriterade mittbacken fick se sitt Real Madrid falla i kampen om både Champions League-bucklan och La Liga-titeln. Dessutom har Ramos missat stora delar av säsongen till följd av flera småskador. På grund av just detta uteblir han även till sommarens EM.

Dags för en ny utmaning tro? Ja, åtminstone om man ska tro på ESPN:s källor. Och det ska man ofta.

Enligt nyhetskällan ska Manchester City fundera på att erbjuda Ramos ett tvåårskontrakt. Det skulle hålla spanjoren i klubben tills att han fyller 37. Han skulle isåfall ansluta ”gratis”, då hans avtal med Real löper ut i sommar.

Ramos har gjort nästan 500 matcher för Real, och vunnit fler titlar även bloggen orkar räkna. Han anslöt till laget redan 2005 – men kan nu alltså lämna efter 16 år.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier