Klart: Eric Garcia till Barcelona

Under måndagen blev (förre) Manchester City-spelaren Sergio Agüero klar för Barcelona.

Under tisdagen kommer beskedet att Eric Garcia, 20, går samma väg.

Det presenterar Barcelona på Twitter.

”Hemma är var hjärtat är”, skriver klubben till en bild av Garcia.

Den spanske mittbacken ansluter gratis, då hans kontrakt med City löper ut den sista juni. Han har spelat i klubben sedan 2017, men vänder nu tillbaka till klubben han fostrades i. Övergången blir klar efter att ha ryktats om under en längre tid. Enligt uppgifter ska han i vintras tecknat ett förkontrakt med Barcelona.

Tidigare rapporter har gjort gällande att avtalet ska sträcka sig till 2026.

Garcia är uttagen i den spanska trupp som ska möte Sverige i sommarens EM.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier