Kieran Trippier tittar på hus – kan återvända till England

Den tidigare Tottenham-försvararen har en utmärkt säsong bakom sig och bärgade nyligen ligatiteln i Spanien med Atlético Madrid. Han har ett år kvar på kontraktet, men det har ryktats om en återkomst till England efter sommarens EM.

Nu ringer silly-klockorna på nytt.

Enligt The Athletic jagar den 30-årige engelska landslagsmannen hus i nordvästra England, där han har växt upp. Manchester United uppges söka efter konkurrent till Aaron Wan-Bissaka och Trippier ligger högt upp på önskelistan.

Enligt rapporterna har United redan inlett diskussioner med Trippiers representanter. Samtidigt finns det fler klubbar på marknaden som är ute efter en vass högerback.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier