Succéspelaren dök upp i Arsenal-tröja: ”Jag har blivit lurad”

Mittbacken Wesley Fofana, 20, har imponerat stort under sin första säsong i Leicester-tröjan.

Men under silly season är det en annan tröja som har startat spekulationer. Han är på semester i Dubai och fångades nyligen på bild iklädd Arsenals matchtröja.

Nu förklarar han sig på Twitter.

”Jag har blivit lurad av några tidigare vänner.” skriver Fofana och berättar att de bytte tröjor efter att ha kickat lite fotboll. Han ställde upp på en bild, men hade inte en tanke på att det skulle bli en snackis på sociala medier.

”Jag tycker synd om våra fans och jag är arg på killarna som tog tillfället i akt för att skapa dålig uppmärksamhet. Jag är även ledsen för alla Arsenal-vänner. Jag har absolut inga problem med de röda, men mitt hjärta är blått”.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier