”Vill ta Kulusevski till Tottenham”

Han har kontrakt med Juventus till sommaren 2025, men enligt italienska medier kan Dejan Kulusevski vara på väg bort från klubben redan nu.

Fabio Paratici – som var med och tog Kulusevski till Juve – ska bli ny sportchef i Tottenham och enligt såväl Calciomercato som Sport Mediaset vill han göra den svenske landslagsstjärnan till sin första värvning.

”Leonardo Bonucci och Dejan Kulusevski” är högst upp på listan, skriver Sport Mediaset.

Det lär inte bli en helt lätt värvning att ro i hamn med tanke på Kulusevskis kontraktssituation i Juve, och det faktum att den italienska bjässen betalade över 300 miljoner kronor för honom så sent som för ett år sedan.

Taggar Tottenham
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier