Chelsea vill kapa PSG:s värvning

Achraf Hakimi, 22, kommer att lämna Inter i sommar, det står relativt klart. Italienarna behöver få in pengar i sommar, och Hakimi är en av de spelarna man kan casha in på.

PSG har länge tyckts vara villiga att betala Inters prislapp på 600 miljoner kronor, och en affär har varit nära – men nu ger sig Chelsea in i jakten på marockanen.

Det är Sky Italy som rapporterar att Champions League-mästarna har matchat PSG:s bud på ytterbacken. Chelsea tror sig kunna konkurrera med PSG om Hakimi, mycket på grund Inters intressen av Andreas Christensen och Emerson Palmieri.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier