Nytt tränarjobb för Inzaghi

Simone Inzaghi är Inters nya tränare sedan ett par veckor tillbaka. Nu har även storebror Filippo fått ett jobb. Han tar nu över Serie B-laget Brescia inför nästa säsong, det skriver klubben på sin hemsida.

Inzaghi bossade senast över Benevento, som i den näst sista omgången blev klara för nedflyttning från Serie A. Det spekulerades mycket från italienska medier om att han skulle få ett jobb i högstaligan, men nu tar han alltså klivet ner till andradivisionen.

I Brescia tar han över efter tidigare Halmstad-tränaren Pep Clotet. I truppen finns också svenskbekantingen Simon Skrabb sedan tidigare.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier