Celtic presenterar japansk mästare som tränare

Turerna kring tränarposten i skotska Celtic är över.

Nu står det klart att Ange Postecoglou, 55, tar över klubben.

Postecoglou kommer närmast från japanska mästarna Yokohama F. Marinos och har tidigare även fört Australien till landets hittills enda Asian Cup-titel 2015.

– Celtic är ett av huvudnamnen i världsfotbollen, det är det inget snack om. Jag vet att Celtic är en äkta livsstil för så många människor och jag vet vilka krav som följer med den här positionen. Jag är redo att möta de kraven, säger Postecoglou i ett pressmeddelande.

Celtic kommer närmast efter en tung säsong som slutade med en andraplats i tabellen, hela 25 poäng bakom rivalerna Rangers.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier