BBC: Uniteds Sancho-bud nekat

Det var en följetång under hela förra sommaren – och man har inte gett upp än. Manchester United är fast övertygade om att göra Jadon Sancho till sin.

Borussia Dortmund är dock inte villiga att släppa engelsmannen, såvida man inte får sina krav uppfyllda. Mycket trovärdiga BBC uppger nu att tyskarna har nekat Uniteds senaste bud på låg strax under Dortmunds värdering av Sancho. Man vill ha minst 900 miljoner kronor för 21-åringen.

Ett annat problem är Uniteds vilja att dela upp betalningen. Engelsmännen vill betala övergångssumman över fem år, medan Dortmund maximalt kan sträcka sig till fyra år.

BBC skriver även att United vill ha klart övergången relativt snabbt efter EM, för att undvika problematiken från förra sommaren. Man väntade på att tyskarna skulle vika sig och sänka sina ekonomiska krav – något som aldrig hände.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier