Bekräftat: Moyes stannar i London

Skotten David Moyes tog föregående säsong West Ham till sin bästa Premier League-placering på 17 år. Nu får han fortsatt förtroende.

Sky Sports rapporterar att ett nytt treårskontrakt är påskrivet, och ett officiellt offentliggörande är att vänta under helgen.

Moyes var länge framgångsrik tränare i Everton, och var den som tog över tränarjobbet i Manchester United när Sir Alex Ferguson gick i pension 2013. Sejouren i United blev fiaskoartad, och han föll därefter i glömska.

Sedan 2019 är han West Hams huvudtränare permanent. Kul att se Moyes hitta hem i östra London.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier