Liverpool ute efter tysken

Florian Neuhaus är hett villebråd på sommarens transfermarknad. 24-åringen började sin karriär i kultklubben 1860 München, men spelar nu sin fotboll i Borussia Mönchengladbach.

Efter en stark säsong från Neuhaus rapporterar tyska Bild-journalisten Christian Falk att Liverpool har kontaktat Gladbach för att diskutera en övergång till Merseyside för Neuhaus. Det ska finnas en villighet att sälja från tyskt håll, men enligt Falk kostar mittfältaren mer än 400 miljoner kronor.

Liverpool är ute efter en ersättare till Giorginio Wijnaldum, som lämnade klubben i början av sommaren när kontraktet hans gick ut. Nederländaren hamnade till slut i Paris Saint-Germain efter hård kamp med Barcelona.

Neuhaus gjorde förra säsongen åtta mål på 45 matcher. Han ingår i den tyska EM-trupp som 15 juni möter Frankrike i grupp F.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier