Lämnar David Luiz Arsenal?

David Luiz har en tendens att splittra supporterföljen. Nu kan Arsenal-supportrar  kanske snart andas ut (eller sörja). Den hårfagre mittbacken är nämligen på väg bort.

Det är den franska tidningen La Provence som har uppgifter om brassen. Olympique Marseille sägs vara intresserade av hans tjänster. Lagets tränare Jorge Sampaoli tycks vara ett stort fan av den offensiva mittbacken.

Luiz har haft en tuff säsong i Arsenal, som missade europaspel då man bara kom åtta i ligan. Han blev heller inte uttagen till den brasilianska truppen som i går premiärvann mot Venezuela i Copa America.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier