Laporte trycker på för flytt till Barcelona

Det uppmärksammade landslagsbytet från Frankrike till Spanien har försatt Aymeric Laporte i händelsernas centrum. Han finns just nu med i den EM-trupp som ska möta Sverige om bara några timmar.

2018 lämnade Laporte Atletic Bilbao och La Liga för spel i Manchester City och Premiere League. Årets säsong i Manchesterklubben har varit tung. Pep Guardiola har som ofta valt att startat John Stones och Ruben Dias som mittbackspar. Nu sägs den fransk-födde spanjoren trycka på sitt klubblag för en återkomst till La Liga. Denna gången med Barcelona som drömdestination.

Hur sugna Barcelona är på att plocka in Laporte är ännu oklart.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier