Ronaldo öppnar upp om ovissa framtiden

Cristiano Ronaldos vara eller icke vara i Juventus är en av transfersommarens stora frågor.

36-åringen har ett år kvar på kontraktet, men omgärdas av flyttrykten. Det har pratats om såväl en återkomst till Manchester United som en flytt till Paris Saint-Germain.

På dagens presskonferens inför EM-mötet med Ungern på tisdag svarade portugisen på frågan om hur han ser på sin framtid.

– Jag har spelat på högsta nivå i många år, det besvärar mig inte. Om jag vore 18 eller 19 år gammal kanske jag hade haft några sömnlösa nätter, men jag är 36. Vad som än händer kommer det vara det bästa alternativet, oavsett om jag blir kvar i Juve eller säljs, säger han enligt Goal.com.

– Nu fokuserar jag på EM. Det är mitt femte EM, men för mig känns det som att det är mitt första, säger veteranen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier