Atlético Madrids prislapp på Trippier

Att Kieran Trippier fick starta i EM-premiären för England fick iallafall några att höja på ögonbrynen. Mitt i EM-vimlet ryktas 30-åringen vara sugen på en flytt till Manchester United – enligt brittiska medier ska intresset från United vara ömsesidigt.

Även om det sägs att Atlético Madrid inte är särskilt sugna på att släppa engelskmannen har de enligt Mundo Deportivo kommit ut med en prislapp.

35 miljoner euro är den summan som Manchester United behöver betala för att köpa loss vänsterbacken, som har två år kvar på kontraktet med Atlético.

Trippier tidigare spelat fyra säsonger för Tottenham i Premiere League.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier