Klart: Maths Elfvendal lämnar IFK Norrköping

Igår bekräftade Rikard Norling, tränare i IFK Norrköping att målvaktstränare Maths Elfvendal lämnar klubben. Nu är det officiellt från klubbens håll.

– Vi tackar Maths för ett gediget arbete för IFK Norrköping. Maths professionalism har bidragit till att IFK har utvecklats till att bli Sverigeledande med sitt sätt att arbeta med utbildning av målvakter. Vi önskar honom ett stort lycka till framöver, säger tillförordnad sportchef Patrik Jönsson.

Elfvendal har varit i klubben sedan 2014 och säger i pressmeddelandet att han kommer sakna ”Pekings” supportrar.

– Jag lämnar världens bästa ”Keeper union”, de har varit helt fantastiska och jag är ledsen att inte få jobba med dem mer. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv med nya erfarenheter. Men IFK finns kvar i mina minnen, säger han.

Som potentiell nästa adress nämns den italienska klubben Parma, men det är ännu inte officiellt var Elfvendal fortsätter tränarkarriären.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier