Uppgifter: Manchester City förbereder bud på Kane

Sedan Harry Kane gjorde klart att han är öppen för att lämna Tottenham, för att vinna titlar, har många storklubbar visat intresse. Kane ska ha uppgett för sina representanter att han kan tänka sig ett utlandsäventyr och då står PSG högt upp på listan, med den gamla bekantingen Mauricio Pochettino vid rodret.

Men nästa klubbadress kan mycket väl bli i England. Enligt brittiska Daily Star gör regerande PL-mästarna Manchester City sig redo för att lägga ett bud på anfallaren. Budet uppges ligga på 1,2 miljarder kronor och ska enligt uppgifterna vara det enda som City kommer erbjuda. Om Kane ska fortsätta karriären i ljusblått är det den prislappen som finns att ta ställning till för Tottenham.

Klubbens ordförande, Daniel Levy, har tidigare sagt att engelsmannens prislapp ligger på omkring 1,5 miljarder, vilket försvårar affären med City.

Kane vann skytteligan i Premier League 2020/2021 med 23 mål.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier