Uppgifter: City beredda att betala dyrt för Grealish

Jack Grealish har gjort strålande säsong för Aston Villa. Han har precis förlängt med klubben i fem år, men efter de insatser han har visat upp är nog ingen förvånad om han ändå lämnar klubben i sommar.

En av de klubbar som är intresserade av 25-åringen är Manchester City och de är beredda att öppna upp den stora plånboken. Enligt Mirror är klubben så desperata att fånga in Grealish att det kan röra sig om ett nytt engelskt transferrekord. Tidigare är rekordet de 90 miljoner pund som Manchester United betalade för Paul Pogba. Exakt vad City är beredda att betala, eller vad Aston Villa begär, vet vi däremot inte.

Klart står det oavsett att Pep Guardiola verkligen har fått upp ögonen för engelsmannen. Under säsongen har både ett och två och tio lovord yttrats om Grealish. Han är otrolig, skapar alltid något, exceptionell och en av de bästa i ligan, för att återge ett axplock. Inte undra på att han verkar stå högst upp på Citys transferlista.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier