Uppgifter: Ingen vill ha Coutinho

Philippe Coutinho, 29, verkar bli kvar i Barcelona över nästa säsong. Anledningen? Helt enkelt för att ingen vill ha honom.

Spanska AS, som refererar till L’Esportiu, skriver att Barcelona insett att ingen varken vill värva eller låna in den dyre brassen, som sedan årsskiftet återhämtar sig från en meniskskada som han genomgått både en och två operationer för att bli kvitt.

Ointresset ska enligt uppgifterna innebära att Barcelona räknar med att han kommer ingå i truppen även kommande säsong.

Coutinho blev Barcelonas dyraste värvning någonsin när han köptes från Liverpool för närmare 1,4 miljarder kronor 2018 men har inte lyckats motsvara de högt ställda förväntningarna hittills under sin Barçatid.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier