Klart: Aiham Ousou lämnar BK Häcken för Slavia Prag

Aiham Ousou har under den senaste tiden varit utlånad från BK Häcken. Först till AFC Eskilstuna, och nu senast till Gais.

För sina prestationer i dessa klubbar blev han tidigare i år belönad med en plats i U21-landslaget. I matchen mot Luxemburg var det dessutom Ousou som bar kaptensbindeln.

Nu kommer nästa belöning. Under onsdagen bekräftar Häcken på sin hemsida att Ousou sålts till tjeckiska Slavia Prag.

– Det känns helt fantastiskt. Det är en pojkdröm som går i uppfyllelse. Att få en chans att konkurrera om en plats och visa upp sig själv på de stora scenerna är en dröm och en stor ära, säger Ousou till klubbens hemsida.

Ousous lån med Gais sträckte sig egentligen säsongen ut, och Häcken hade ingen klausul som gav klubben tillåtelse att avbryta lånet i förtid. Därför kom klubbarna överens om att Gais får en del av övergångssumman, samt en annan summa vid en eventuell vidareförsäljning. Det meddelar klubben på sin hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier