Leon Goretzka på Manchester Uniteds radar

Det verkar hända grejer.

Den, i Bayern München-sammanhang, mycket trovärdiga Bild-journalisten Christian Falk rapporterar att Manchester United är intresserat av Leon Goretzka.

United ska ha varit i kontakt med den tyska mittfältarens representanter och presenterat ett saftigt löneförslag på motsvarande 200 miljoner kronor om året.

Goretzkas kontrakt med Bayern München går ut efter nästa säsong, och därför uppges han sondera terrängen. Utöver United uppges Real Madrid stå på kö med en ordentlig löneökning från de 120 miljoner kronor om året som Bayern ska vara villigt att erbjuda.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier