Uppgifter: Odilon till Leverkusen ger Hammarby kassaklirr

Odilon Kossonou gjorde en kort sejour i Club Brugge. Enligt belgiska ska ivorianen nu ha vinkat adjö till lagkamraterna och är på väg till tyska Bayer Leverkusen.

Expressen skriver att Brugge säljer mittbacken för hela 300 miljoner kronor. Det betyder enligt tidningen att Hammarby kan räkna med klirr i kassan, närmare bestämt 15-20 miljoner kronor. Detta eftersom man vid försäljningen av Odilon skrev in vidareförsäljningsklausul i kontraktet.

Mittbacken värvades av Hammarby från ASEC Mimosas 2018 för knappt två miljoner kronor.

Taggar Hammarby
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier