Officiellt: Emile Smith-Rowe förlänger med Arsenal

Nu är det officiellt – Arsenal förlänger med den 20-åriga mittfältaren Emile Smith-Rowe. Engelskmannen skriver på ett långtidskontrakt som sträcker sig till juni 2026.

Smith-Rowe kommer även byta tröjnummer och bära nummer tio på sin rygg de kommande säsongerna. Ett nummer som senast bars av Mesut Özil. Tidigare har även stjärnor som Robin Van Persie, Dennis Bergkamp och svensken Anders Limpar haft nummer tio på sin rygg i Arsenal.

Men att det skulle bli ett förlängt kontrakt för 20-åringen har tidigare varit osäkert. Bland annat har Aston Vill varit sugna på att lägga vantarna på Smith-Rowe.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier