Startsida / Inlägg

Allt för hälsan i Stockholm

av Fredrik Paulún

Jag beklagar att jag inte hunnit blogga så mycket på sistone men orsaken är Allt för hälsan-mässan i Stockholm. Den tar just nu all vaken tid och idag satte den igång. Varje dag lagar jag mat med min hustru Helena på kokpunkten, föreläser om socker eller mat som gör dig mätt i föreläsningssalarna, pratar om mitt nya ekologiska rödvin (Systembolagets beställningssortiment) på matmässan i hallen bredvid samtidigt som jag står i Paulúns monter på Allt för hälsan. Det är mycket, otroligt roligt, årets höjdpunkt och jag hoppas du kan ta dig dit. Mitt schema finns på www.alltforhalsan.se, och du kan även gå en helt gratis preparandkurs för kostrådgivare hos Paulúns Näringscenter. Jag hoppas vi ses!

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB