Startsida / Inlägg

Jössen Amalia vilken mässa…

av Fredrik Paulún

Nu sitter jag ner för första gången på fem dagar. Det har nämligen varit Allt för hälsan och Mitt kök på Stockholmsmässan och det har varit minst sagt hektiskt. På Allt för hälsan lagade jag mat med min hustru Helena, föreläste varje dag som socker i maten, och stod i Paulúns monter. Eftersom ca 25 000 personer rör sig på mässan de fyra dagar den pågår är det ett sätt att hålla liv i nätverket samtidigt som jag får träffa massor av nya fantastiska människor. Samtidigt var jag inne på Mitt kök eftersom jag lanserade ett ekologiskt sockerfritt rödvin och där inne var det tillåtet att låta besökarna prova vinet. Otroligt spännande att se att de flesta tycker lika mycket om det som jag gör. Dock kan jag säga att jag är rätt slut i knoppen efter detta, men eftersom jag gjort det varje år de senaste åtta åren vet jag dock att man återhämtar sig på ett par dagar. Här kommer några bilder från mässan.

Allt för hälsan1
Jag och Helena lagar mat ur boken Paulúns Fastfood. Indisk Daal och nötsmoothie.
AFH3
Jag på Mitt kök-mässan
Vinet...
Vinet…
Jag och Bengt Frithiofsson på Mitt kök
Jag och Bengt Frithiofsson på Mitt kök

 

Jag, Martin Brunnberg och Hanna Runsten framför min monter på Allt för hälsan
Jag, Martin Brunnberg och Hanna Runsten framför min monter på Allt för hälsan
Jag föreläser om socker och dess skadeverkningar samt hur man blir av med sötsuget.
Jag föreläser om socker och dess skadeverkningar samt hur man blir av med sötsuget.
 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB