Jössen Amalia vilken mässa…
avNu sitter jag ner för första gången på fem dagar. Det har nämligen varit Allt för hälsan och Mitt kök på Stockholmsmässan och det har varit minst sagt hektiskt. På Allt för hälsan lagade jag mat med min hustru Helena, föreläste varje dag som socker i maten, och stod i Paulúns monter. Eftersom ca 25 000 personer rör sig på mässan de fyra dagar den pågår är det ett sätt att hålla liv i nätverket samtidigt som jag får träffa massor av nya fantastiska människor. Samtidigt var jag inne på Mitt kök eftersom jag lanserade ett ekologiskt sockerfritt rödvin och där inne var det tillåtet att låta besökarna prova vinet. Otroligt spännande att se att de flesta tycker lika mycket om det som jag gör. Dock kan jag säga att jag är rätt slut i knoppen efter detta, men eftersom jag gjort det varje år de senaste åtta åren vet jag dock att man återhämtar sig på ett par dagar. Här kommer några bilder från mässan.