Startsida / Inlägg

Framtiden ser mörk ut för ”Eternal darkness”

av Alfred Holmgren

Att Nintendo förnyat varumärket för den ökänt kusliga Gamecube-rysaren ”Eternal darkness” låter som ett skäl att jubla. Tills man inser att de gjorde samma sak 2014. Och 2013. Och 2012. Och ytterligare fyra gånger innan dess.

Enligt sajten Nintendo Life motiverades den senaste ansökan med ”pågående ansträngningar” för att återuppliva ”Eternal darkness” – i en form eller annan. Men med tanke på att vi inte hört ett knyst om spelet sedan 2002, och att både utvecklaren Silicon Knights och en spirituell uppföljare kallad ”Shadow of the eternals” lagts ner sedan dess, får ni ursäkta mig om jag inte korkar upp zoloften riktigt än.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB